Producten op zonne-energie

Home > Producten > Producten op zonne-energie

Producten op zonne-energie

Ook als je geen zonnepanelen of zonneboiler thuis hebt kun je profiteren van zonne-energie. Er komen namelijk steeds meer producten op de markt die werken op zonnestroom. Zo kun je besparen op energiekosten, zonder veel te hoeven investeren in zonne-energie opwekken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Op ZonneBesparing.nl vind je de beste producten op zonne-energie. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke apparatuur maar ook elektronische apparaten die werken zonder stekken in het stopcontact.

Beste producten op zonne-energie

Zonne-energie opwekken wordt steeds populairder en verandert het leven van veel Nederlanders. Met zonnepanelen wordt groene stroom geproduceerd, die jouw huishoudelijke apparaten en licht van elektriciteit voorzien. Maar je kunt nog veel meer met zonne-energie, zelfs zonder panelen op je dak. Hieronder delen we de beste producten op zonne-energie voor jouw gebruik.

Zonne-energie fontein

Wil jij de vijver uitbreiden met een leuk fonteintje? Je kunt tegenwoordig een drijvende fontein op zonne-energie kopen om zonder stroomaansluiting toch een leuke fontein te hebben. Je hebt hier geen accu of batterijen voor nodig, zodra de zon begint te schijnen zal de fontein werken en beginnen te sproeien. Hiermee kun je jouw tuin op een heel simpele manier uitbreiden met een zonne-energie fontein.

Zonne-energie koelkast

Je hebt vast wel eens gezien dat er kleine producten op zonne-energie verkrijgbaar zijn, zoals powerbanks en tuinverlichting. Maar wist je dat je ook een koelkast op zonne-energie kunt kopen? Deze koelkasten zijn perfect voor gebruik op de camping of in een tuinhuis bijvoorbeeld. Je hoeft de koelkast niet op het stroomnet aan te sluiten, maar deze wordt van energie voorzien met een zonnepaneel. Een koelkast geschikt om te koelen op zonne-energie heeft echter wel een hoger prijskaartje dan normale modellen.

Zonne-energie powerbank

Een product op zonne-energie dat al behoorlijk veel wordt gebruikt is de powerbank. Met een solar powerbank kun je jouw telefoon opladen als je even geen oplader bij je hebt of er geen stopcontact in de buurt is. Een zonne-energie telefoon oplader laadt zichzelf op met behulp van zonnecellen. Deze zetten zonlicht om in energie. Op deze manier hoef jij nooit meer bang te zijn dat je telefoon leeg is. Zelfs zonder oplader of stroom kun je jouw smartphone voorzien van een volle batterij met een solar powerbank.

zonne-energie buitenverlichting

Zonne-energie buitenverlichting

Ben jij bezig met je tuin renoveren? Dan mag goede buitenverlichting natuurlijk niet ontbreken. Sfeervolle tuinverlichting maakt jouw droomtuin helemaal af. Heb je echter geen zin om alle bedrading aan te leggen en netjes weg te werken? Dan is tuinverlichting op zonne-energie de beste oplossing voor jou. Zonne-energie buitenverlichting wordt opgeladen door zonlicht en slaat deze energie kort op, zodat je ’s avonds geniet van verlichting in je tuin. En dat allemaal zonder extra energiekosten!

Zonnepanelen laten plaatsen?

Wil jij nog meer besparen op de energierekening? Dan kun je deze producten op zonne-energie gebruiken in en rondom het huis. Combineer dit met zonnepanelen op je dak en wek zelf groene stroom op. Via ZonneBesparing.nl kun je eenvoudig gratis zonne-energie panelen offertes vergelijken. Vergelijk lokale specialisten op prijs, kwaliteit en reviews en vind direct de beste aanbieding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *