Top 3 zonnepanelen

Home > Zonne-energie > Top 3 zonnepanelen

Top 3 zonnepanelen

Met de groeiende vraag naar duurzame energie, worden zonnepanelen steeds populairder. In 2024 zijn er drie merken die eruit springen door hun hoge rendement, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Dit zijn de SunPower Maxeon X Series, de LG NeoN R Ace en de Panasonic Evervolt.

In deze blog lees je meer over de top 3 zonnepanelen, wat de voordelen zijn en wat de kosten ervan zijn.

1. SunPower Maxeon X Series

SunPower staat al jaren bekend om zijn zonnepanelen met het hoogste rendement op de markt. De Maxeon X Series behaalt een indrukwekkend rendement van 22,7%. Dit maakt ze ideaal voor daken met beperkte ruimte. Dankzij de uitstekende prestaties en de 25 jaar garantie zijn deze panelen een uitstekende investering voor de lange termijn.

2. LG NeoN R Ace

LG heeft zich bewezen met de NeoN R Ace als de beste all-round zonnepanelen. Deze panelen bieden niet alleen een hoog rendement van 22%, maar zijn ook zeer betrouwbaar bij hoge temperaturen. Dit maakt ze geschikt voor diverse klimaten en daksituaties. Met een garantie van 25 jaar ben je verzekerd van langdurige kwaliteit en prestaties.

3. Panasonic Evervolt

Panasonic heeft met de Evervolt zonnepanelen een indrukwekkende stap gezet in de markt. Met een rendement van 21,7% bieden deze panelen uitstekende prestaties, zelfs onder minder gunstige weersomstandigheden. Bovendien zijn ze ontworpen om lang mee te gaan, wat wordt ondersteund door een garantie van 25 jaar. Dit maakt de Panasonic Evervolt een betrouwbare keuze voor wie wil investeren in duurzame energie.

Vind de beste zonnepanelen deal

Wat kosten de beste zonnepanelen?

De prijzen van zonnepanelen verschillen enorm. De prijs hangt af van het aantal panelen dat je nodig hebt en het vermogen van de panelen. Een Lg NeON R met een vermogen van 400 Wp kost gemiddeld €350,- tot €400,- per stuk.

Een zonnepaneel van de SunPower Maxeon X Series kost gemiddeld €600,- tot €750,- per stuk. Een zonnepaneel van Panasonic kost gemiddeld, €220,- tot €270,- per stuk. In de tabel hieronder vind je een overzicht van de prijzen.

Type paneelGemiddelde prijs
Lg NeON R€350,- tot €400,- per stuk
SunPower Maxeon X Series€600,- tot €750,- per stuk
Panasonic Evervolt€220,- tot €270,- per stuk

Meer weten over de beste zonnepanelen in 2024? Op deze website lees je meer over de beste zonnepanelen in 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *