Zonne-energie fontein

Home > Producten > Zonne-energie fontein

Zonne-energie fontein

Wil jij de vijver uitbreiden met een leuk fonteintje? Je kunt tegenwoordig een drijvende fontein op zonne-energie kopen om zonder stroomaansluiting toch een leuke fontein te hebben. Je hebt hier geen accu of batterijen voor nodig, zodra de zon begint te schijnen zal de fontein werken en beginnen te sproeien. Hiermee kun je jouw tuin op een heel simpele manier uitbreiden met een zonne-energie fontein. Op ZonneBesparing.nl vertellen we je meer over fonteinen op zonne-energie!

Vijver fontein op zonne-energie

Het leuke aan een zonne-energie fontein is dat ze zeer betaalbaar zijn en in verschillende varianten te koop zijn. Zo kun je naar eigen smaak een fontein op zonne-energie kopen om jouw vijver te ‘pimpen’. Heb je (nog) geen vijver? Geen probleem, het is zelfs mogelijk om een minivijver inclusief zonne-fontein te bestellen. Kies een modern of klassiek design, afhankelijk van wat het best past in jouw tuin.

Beste aanbod vind je bij

Hoe werkt een zonne-energie fontein?

De werking van een fontein op zonlicht is erg simpel. Je kunt een drijvende fontein in jouw vijver leggen of de fontein in een schaal of waterbak plaatsen. Leg de bijgeleverde zonnepaneel op een plek waar veel zonlicht schijnt. Dit hoeft niet direct naast de vijver te zijn, aangezien de meeste fonteinen een kabel tot wel 5 meter lang hebben. Als er zonlicht op het zonnepaneeltje valt, zal de fontein gaan werken en spuit er water omhoog. Vaak worden ze geleverd met verschillende opzetstukjes waarmee je de straal uit de fontein kunt aanpassen.

Helaas werken deze fonteintjes alleen als de zon schijnt. Ze kunnen namelijk geen zonne-energie opslaan voor een later moment. Op bewolkte dagen en in de avond zal de fontein dus niet werken. Voor de meeste mensen zal dit geen probleem zijn. We zitten immers toch (vaak) alleen buiten als de zon lekker schijnt.

Voordelen fontein zonne-energie

  • Makkelijk te installeren
  • Goedkoop
  • Leuke uitbreiding voor elke vijver
  • Ook geschikt voor terras of balkon
  • Verschillende designs mogelijk

En de nadelen?

  • Fontein werkt alleen als er zonlicht op schijnt
  • Geen krachtige straal
fontein zonne-energie

Solarfontein kopen?

Wil jij de uitstraling van jouw vijver verhogen voor een lage prijs? Met een zonne-energie fontein is dit zo gepiept. Je kunt deze tuin accessoire voordelig online bestellen bij o.a. Bol.com. Let niet alleen op de prijs, maar kijk ook goed naar de functies. Met verschillende opzetstukken kun jij de fonteinstraal zelf instellen en er zijn zelfs modellen verkrijgbaar met sfeervolle led-lampjes.

Heb jij de smaak te pakken en wil je meer producten in huis laten werken op zonlicht? Bekijk hier alle producten op zonne-energie, zoals koelkasten en powerbanks.

Besparen met zonnestroom

Met zonne-energie kun je nog meer besparen op de energiekosten. Bovendien draag je met het opwekken van zonne-energie bij aan een beter milieu. Bij ZonneBesparing.nl kun je gratis zonnepanelen offertes aanvragen van lokale specialisten. Vergelijk bedrijven op prijs, kwaliteit en reviews om de beste deal te vinden. Zo kun je direct tot wel 45% besparen op de totale kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *