Zonne-energie powerbank

Home > Producten > Zonne-energie powerbank

Zonne-energie powerbank

Een product op zonne-energie dat al behoorlijk veel wordt gebruikt is de powerbank. Met een solar powerbank kun je jouw telefoon opladen als je even geen oplader bij je hebt of er geen stopcontact in de buurt is. Een zonne-energie telefoon oplader laadt zichzelf op met behulp van zonnecellen. Deze zetten zonlicht om in energie. Op deze manier hoef jij nooit meer bang te zijn dat je telefoon leeg is. Zelfs zonder oplader of stroom kun je jouw smartphone voorzien van een volle batterij met een solar powerbank. Op ZonneBesparing.nl lees je meer over deze handige powerbanks!

Telefoon oplader op zonne-energie

Ben je een weekendje weg en weinig tijd om tussendoor je telefoon op te laden? Dan is het altijd handig om een powerbank bij je te hebben. Mocht je smartphone leeg zijn, kun je deze gebruiken om je telefoon op te laden. Het nadeel van normale powerbanks is dat deze zelf ook opgeladen moeten worden via het stroomnet. Is je powerbank leeg? Dan kun je jouw telefoon of tablet dus ook niet meer opladen.

Een solar powerbank biedt uitkomst. Deze telefoon oplader op zonne-energie laadt zichzelf op via zonlicht en kun je dus opladen zonder stroom. Ideaal wanneer je gaat kamperen in de natuur en meerdere dagen geen stopcontact tot je beschikking hebt. Voor natuurliefhebbers is een zonne-energie powerbank dus een verdraaid handige accessoire.

Beste aanbod solar powerbanks

Hoe werkt een solar powerbank

Een powerbank op zonne-energie heeft dezelfde mogelijkheden als een normale powerbank. Deze draagbare oplader slaat stroom op en hiermee kun je onderweg jouw smartphone (of ander elektronisch apparaat) opladen. De solar powerbank heeft echter een ingebouwd zonnepaneel die zonlicht omzet in stroom. Je kunt deze powerbanks opladen als de zon schijnt en hebt hier dus geen netstroom voor nodig.

Dit geeft je meer vrijheid tijdens het kamperen aangezien je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Wees er echter wel van bewust dat een solar powerbank opladen op zonne-energie langzamer gaat van via het stroomnet. Na een hele dag opladen in de zon heb je waarschijnlijk net genoeg energie om je telefoon 1x op te laden. Laad dus altijd eerst je powerbank helemaal op voordat je van huis vertrekt. Mocht het nodig zijn, dan kun je de zonne-energie powerbank tussentijds extra opladen.

Solar powerbanks zijn vaak geschikt voor gebruik in de natuur. Ze hebben een beschermende behuizing en zijn spatwater- en stofdicht. Met de handige lus of clip kun je de powerbank vastmaken aan je rugtas of broek. Zo kan hij opladen terwijl jij van de natuur aan het genieten bent.

Voordelen

  • Niet meer afhankelijk van stopcontact en netstroom
  • Robuust en spatwaterdicht
  • Ideaal voor kamperen in de natuur
  • Telefoon opladen met zonne-energie
  • Ruim aanbod online

Nadelen

  • Laadt alleen op als de zon schijnt
  • Opladen via zonne-energie duurt langer dan via stopcontact
solar powerbank zonne-energie

Zonne-energie powerbank kopen

Wil je jouw iPhone, Samsung of smartphone van een ander merk opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt? Dan is een solar powerbank een slimme aankoop. Vooral wanneer je graag de natuur intrekt en gaat kamperen is zo’n powerbank op zonne-energie erg handig. Ook voor meerdaagse festivals is dit een perfecte accessoire. Je kunt online een zonne-energie powerbank kopen in verschillende prijsklassen. Wij raden aan om altijd goed naar de batterijcapaciteit te kijken.

Voor het opladen van een smartphone is een powerbank met 10.000 mAh zeer geschikt. De powerbank heeft dan namelijk nog een handzaam formaat. Wil je meer capaciteit? Dan is een powerbank met 20.000 mAh een prima keus, maar deze powerbank is zwaarder en groter van formaat. Dit is wellicht niet handig tijdens het rondtrekken in de natuur. Powerbank met zonnepaneel kopen? Dit kan o.a. bij Bol.com en Coolblue.

Besparen met zonnepanelen

Als je gek bent op de natuur, dan heb je verduurzaming vast ook hoog in het vaandel staan. Je kunt natuurlijk producten op zonne-energie kopen om minder stroom te verbruiken. Wil je echter nog meer investeren in groene energie? Dan kun je zonnepanelen laten plaatsen en zelf groene stroom opwekken. Bij ZonneBesparing.nl kun je gratis zonne-energie panelen offertes aanvragen van lokale bedrijven. Vergelijk specialisten op prijs, kwaliteit en reviews en vind direct de beste deal. Wij helpen jou besparen op de totale zonnepanelen kosten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *